Homepage - Geertsema Staal BV Winschoten
Menu

Menu

Vloerroosters

Vloerrooster - Geertsema Staal BV
HoogtexDikte: 25x2
Vanaf € 19,24
Productinfo

Daar waar met water of chemicaliën gewerkt wordt, wordt veelvuldig gekozen voor de vloerroosters van Geertsema Staal. Terecht. Vloerroosters zijn onderhoudsarm, hebben een lange levensduur en zijn geschikt voor industriële toepassingen, zowel binnen als buiten.

Afspraak is afspraak

De vloerroosters die Geertsema Staal levert, zijn van een hoogwaardige kwaliteit en snel leverbaar. Voor 15.00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd. Afspraak is afspraak, en u kunt er zeker van zijn dat uw werk geen vertraging oploopt. Ook kunt u uw bestelling direct ophalen.

Bevestigingsmateriaal
Vloerroosters zijn eenvoudig te plaatsen door middel van speciale bevestigingsklemmen. Deze worden niet standaard meegeleverd. Denkt u bij uw bestelling dan ook aan dit bevestigingsmateriaal. Uiteraard zitten deze bij Geertsema Staal standaard in het assortiment en zijn ze uit voorraad leverbaar.

Maatwerk
De vloerroosters zijn in diverse standaardmaten voorradig. Mocht u een afwijkende maat nodig hebben, dan kan Geertsema Staal dit ook zeker leveren. Door onze korte lijnen met de leverancier zijn wij in staat om ook uw maatwerkroosters snel en tijdig te leveren. Voor meer informatie en levertijden, neemt u contact op met onze verkoopafdeling 0597-423344. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ons assortiment reikt verder dan uw vraag

Contact:

Geertsema Staal BV
Papierbaan 50 D
9672 BH Winschoten
0597-423344
info@geertsema-staal.nl
KvK 02300216

Volg ons:

Meld u aan voor de nieuwbrief:

Mijn website:

Uw naam:
E-mail:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens

Contact via Whatsapp